tirsdag 29. desember 2009

-Så er en deilig julefeiring over og de siste dagene av dette året nytes. Jeg koser meg med å vandre litt rundt i bloggverdenen da det har blitt lite av det de siste travle ukene. Jeg deler noen fine bilder av stylisten Emma Thomas med dere:








søndag 13. desember 2009

En stille kveldsstund...

...med gaveinnpakking og kortskriving, halvt lyttende til P1s Søndagsåpent. På stuebordet brenner tre adventslys og minner om at det bare er noen dager igjen til jul. Jeg må innrømme at jeg selv i voksen alder innimellom kjenner på denne kriblende magefølelsen over hva vi har i vente - deilig!
I dag har jeg pakket inn noen selvlagde gaver, som dette sølvtøy-etuiet,


en pung til søsteren min..

og et kjede til en søt niese:

Ferdig innpakkede julegaver og julekort i skjønn forening:



tirsdag 1. desember 2009

Advent

Advent er en deilig tid - travel, men full av forventning og hyggelige gjøremål. I år har gavekalenderen jeg tidligere har laget, blitt byttet ut med en "gjørekalender". Kosekveld med boller og kakao, spillkveld, bakedager, kveldstur med lommelykt, pynte pepperkakehus og teatertur er noen av tingene vi skal fylle adventsdagene med.


Nå er sokkene med en lapp med aktivitet inni, hengt opp i snora oppunder taket. Etterhvert som sokkene tas ned en for en, vil snora fylles opp med julepost isteden. Julekortene på snor er sammen med levende lys og svibler, noe av den "julepynten" jeg setter mest pris på, uforanderlig, men likevel ulik fra år til år.