torsdag 17. september 2009

Salongbord


Denne stuenhttp://freshome.com/)liker jeg godt; en herlig miks av moderne linjer og gamle, mer "myke" gjenstander. Jeg falt for det runde bordet,

                                      
og var på jakt etter et lignende da jeg helt tilfeldig slang innom et loppemarked i Holmestrand. Der holdt de på å avslutte for dagen, og det første som møter meg der er, ja- et rundt salongbord. Siden de er i ferd med å gi seg for dagen, får jeg tilbud om å kjøpe det for 50 kr!

                                      
En litt stygg bordplate er nå slipt, og jeg er spent på hvordan det blir når jeg får lakkert det, for det skal ikke bli hvitt.

                                      

søndag 6. september 2009

Barneseng


Jeg hadde vært jakt etter en gammel barneseng til gutten vår på 3, som skulle ut av sprinkelsengen, lenge. Etter et googlesøk kom jeg over denne søte senga hos Det lille brug:

Vi reiste nedover for å hente senga og ble møtt av verdens søteste dame! Hun bodde i en sveitservilla et steinkast fra sjøen og vi ble servert nybakte scones og te i glassverandaen. Snakk om kundevennlighet!
Gutten som nå ligger i senga, der mange små har ligget før han, ble så glad over sin nye "store" seng at han løp rett bort og omfavnet den.